|
A może by tak turniej magica? |
| Autor |
Wiadomość |
eNIGGmA

|
Wysłany: 2006-08-15, 10:42 A może by tak turniej magica?
|
|
|
Mam propozycj?, mo?e zagraliby?my Turniej w Magica (T2), w ta Sobot?-19, zebraliby?cie jaki? ziomali, ja te? bym paru zabra?, i pograliby?my sobie fajowy turniej?? (oczywiscie jest to propozyjca, a za razem pytanie do w?a? icieli Dragona czy taki turniej by si? m?g? odby? ). Jakiekolwiek konkretny by?my om?wili od razu/tutaj... Co wy na to? |
|
|
|
 |
T

|
Wysłany: 2006-08-15, 20:18 Re: A mo?e by tak turniej magica?
|
|
|
| eNIGGmA napisał/a: | Mam propozycj?, mo?e zagraliby?my Turniej w Magica (T2), w ta Sobot?-19, zebraliby?cie jaki? ziomali, ja te? bym paru zabra?, i pograliby?my sobie fajowy turniej?? (oczywiscie jest to propozyjca, a za razem pytanie do w?a? icieli Dragona czy taki turniej by si? m?g? odby? ). Jakiekolwiek konkretny by?my om?wili od razu/tutaj... Co wy na to? |
Moim skromnym zdaniem trzeba bedzie zrobic jakies nagrody pocieszenia dla miejsc od 2-4 lub 2-8 poniewaz pierwsze miejsce mamy juz obstawione. Sam chetnie bym przyszed? na taki turniej ale z nagrodami jakie wymienilem wyzej. Po co mam sie fatygowac jak pojawi sie w Dragonie pan eNNIGma i wygra turniej ? |
|
|
|
 |
eNIGGmA

|
Wysłany: 2006-08-15, 21:21
|
|
|
Hej bejbe:P , gdybym by? tak dobry to mia?bym u was szacunek a nie , ?e np. Sowa za moimi plecami m?wi, ?e mam ?le z?o?ony deck (a mo?e uwa?a, ze jeste?cie s?abi i ka?dy deck mo?e wygra???? Nie wiem pogadajcie sobie sami z nim ). Mam do ciebie pytanie "Czy KIEDYKOLWIEK by? turniej u was w kt?rym ja uczestniczy?em (wygra?em czy nie), a nagrod? dosta? TYLKO zwyci?zca??". Od razu s?u?? odpowiedzi?----nie bo zawsze s? draftowane boosterki, wiec kazdy ma nagrod?....A tak na koniec to dzi?ki, ?e uwa?asz mnie za tak dobrego gracza |
|
|
|
 |
zuvik
turtle :)

|
Wysłany: 2006-08-16, 19:57
|
|
|
Zawsze jest draft u nas na turniejach. Dzieki temu najlepszy gracz dostaje najlepsze karty, a i dla reszty cos zostaje. Nawet dla tych co ostatnie miejsce zajeli. Jak najbardziej jestem za jezeli chodzi o ten turniej.
Zwykle zaczynamy o godzinie 12 i przewaznie jest to skladka dwie osoby na busterka.
W czestochowie gramy przedewszystkim w T2, wiec w takim formacie chcialbym widziec ten turniej. |
|
|
|
 |
eNIGGmA

|
Wysłany: 2006-08-16, 23:03
|
|
|
Oczywi?cie T2. Sobota 19-tego. Jeszcze tylko ile wpisowego i ile boostek?w i z jakich edycji (ja propon?j? Dissension ) jako pula i mo?emy zbiera? ludzi |
|
|
|
 |
|
|