Strona Główna Częstochowska Fantastyka
Fantastyczne miejsce w sieci.

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

Poprzedni temat «» Następny temat
AT-43
Autor Wiadomość
Jacek_PL 
Orkz Warboss

Wysłany: 2009-12-08, 20:22   

CI3SL4Q napisał/a:
Tak na marginesie, z kim planujesz grać bo chyba mi to umknęło :)

Mam zamiar grać z tymi ludźmi którzy w to grają :) Generalnie to raczej się nastawiam na wyjazdowe granie, nie planowałem tutaj w Częstochowie nikogo wciągać ani nawet specjalnie namawiać. Gra rzeczywiście jest trochę bardziej ciekawa pod względem mechaniki, ale moim zdaniem Konfrontacja nadrabia to wspaniałą otoczką. Ja nadal nie odczuwam jakiegoś zachwytu światem AT-43, ot fajna gra, fajni ludzie w to grają i figsy pomalowane ;) więc nie ma strachu że nie dam rady pomalować armii. W każdym razie zrobisz jak będziesz uważał, ja na razie "promuję" Konfrontację, bo klimat mi bardziej leży, ale figurki do AT-43 będę miał i chętnie ewentualnie zagram.

Jacek_PL 
Orkz Warboss

Wysłany: 2010-01-15, 18:24   

Beasts of War zrecenzowali zawartość dwóch pudeł do AT-43 Red Blok i COGS. Filmiki są dosyć sympatyczne, jest kilka drobnych błędów ale generalnie ludzie z Beasts of War robią dosyć fajne te filmy.

KamC 
Biały wilk

Wysłany: 2010-01-16, 10:00   

Faktycze Jacku filmiki całkiem ciakawe. Szkoda że z otwierania boxu ramu nikt takiego nie zrobił no ale cóż. W każdym razie jak dla mnie red blok całkiem ciekawy jest.

Jacek_PL 
Orkz Warboss

Wysłany: 2010-01-16, 10:17   

Spokojnie chłopaki z Bests of War zapowiedzieli więcej takich filmików o figurkach Rackhama więc wszystko jeszcze przed nami.

Jacek_PL 
Orkz Warboss

Wysłany: 2010-02-08, 16:21   

Relacja z turnieju Operacja Warszawa II autorstwa Gimleta czyli organizatora tego turnieju. Turniej jak zwykle był bardzo miły mimo że dostałem potężne lanie, ale nie byłem taki całkiem ostatni :)

KamC 
Biały wilk

Wysłany: 2010-02-28, 10:21   

Tutaj jest całkiem fajny filmik w którym ludzie z BoW'a wypowiadają się na temat AT-43. Mówią troche o mechanice i samych figurkach. Wrzucam link bo jak ktoś chce bliżej poznać system w który u nas gra tylko Jacek to jest to całkiem dobry filmik.

Jacek_PL 
Orkz Warboss

Wysłany: 2010-02-28, 16:29   

Tak film bardzo udany, zresztą chłopaki z BoW robią coraz lepsze filmy o różnych grach bitewnych. Co prawda podałem to w newsie o Konfrontacji, ale jak ktoś chce się zapoznać z podręcznikami do AT-43 to również są dostępne na nowej stronie Rackhama. Brakuje na razie jednego podręcznika z Operation Frosbite, ale być może się pojawi wkrótce :)

Odpowiedz do tematu