Strona Główna Częstochowska Fantastyka
Fantastyczne miejsce w sieci.

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

Poprzedni temat «» Następny temat
Częstochowski Fandom Star Wars- Forum
Autor Wiadomość
Cal Omas 

Wysłany: 2008-04-04, 14:24   Częstochowski Fandom Star Wars- Forum

Witam jeżeli ktoś jest fanem Star Wars i jest z okolic Częstochowy to zapraszam na forum Częstochowskiego Fandomu Star Wars: geonosis.mojeforum.net. Wiem, że mało będzie mało, bo wy lubicie Star Trek :P
Ostatnio zmieniony przez Cal Omas 2008-04-04, 16:29, w całości zmieniany 2 razy  

Jacek_PL 
Orkz Warboss

Wysłany: 2008-04-04, 15:00   Re: Częstochowski Fandom Star Wars- Forum

Cal Omas napisał/a:
Wiem, że mała będzie maął, bo wy lubicie Star Trek :P

Jeśli dobrze zrozumiałem (nie dość, że literówka to jeszcze sens całego zdania gdzieś zaginął, proszę popraw to) chodzi Ci że będzie mało chętnych do rozmawiania, bo my akurat lubimy Star Treka. Nic bardziej błędnego, jeśli już to będzie mało osób bo rozdrabniasz generalnie to forum, które zajmuje się (może i tylko teoretycznie, ale zawsze :) ) szerszym zjawiskiem czyli Science Fiction i Fantasy do którego należy także zjawisko Star Warsów. Powiem tak, widzę po prostu po forach takich specjalistycznych (np. forum Star Treka), że często ten temat przewodni to najwyżej 50% dyskusji reszta jest poświęcona zupełnie innym tematom, więc stworzysz podobne forum do tego. Z drugiej strony może łatwiej będzie sie ludziom załapać na jakiekolwiek forum poświęcone fantastyce w Częstochowie.

Odpowiedz do tematu