|
Dawn of War |
| Autor |
Wiadomość |
zmorek
Bats & Butterfly

|
Wysłany: 2008-04-07, 10:44 Dawn of War
|
|
|
Zagrałem sobie SM. Rany - jaką to ma potworną siłę ognia. Jedyne ograniczenie, to konieczność posiadania reliktu, by budować największe pojazdy i terminatorów. Tylko, że zwykli marines wyposażeni w wyrzutnie rakiet z zatrważającą łatwością demolują wrogie budynki. Do tego dochodzi jeszcze 3 dowódców w tym kronikarz ze Słowem Imperatora, że o zdolności teleportacji dla terminatorów nie wspomnę.
Chaos - sklonowani SM, ciężko znaleźć jakieś poważniejsze różnice. Może komentarze
Eldarzy - słabe zdolności obronne, w początkowej fazie gry muszą się ufortyfikować, ale potem dzięki możliwościom teleportacji przez bramy, ukrywania budynków, teleportacji budynków stają się bardzo zabawni w graniu. Jednak w grze sieciowej 2x SM vs 2x Eld's nie dałbym Eldarom najmniejszych szans.
Orkowie - nie grałem, i niezbyt się palę... do tego |
_________________ Allow me to google it for you, sire |
|
|
|
 |
greco
Zajechamski

|
Wysłany: 2008-04-07, 11:06
|
|
|
| Jakich trzech dowódców?? Bo może ja czegoś nie wiem? |
_________________ Supreme Commander of the Asgard Fleet |
|
|
|
 |
zmorek
Bats & Butterfly

|
Wysłany: 2008-04-07, 11:39
|
|
|
Kronikarz, Konsyliarz i Dowódca Zakonu.
Eldarzy mają tylko jedną Arcyprorokinię. |
|
|
|
 |
greco
Zajechamski

|
Wysłany: 2008-04-07, 16:47
|
|
|
A ty próbowałeś coś tym konsyliarzem robić? Bo ja miałem ich 10 na polu bitwy i po kilku sekundach zniknęli.
Muszę spróbować kiedyś zagrać tymi eldarami, oni muszą mieć jakieś pozytywne strony |
_________________ Supreme Commander of the Asgard Fleet |
|
|
|
 |
zmorek
Bats & Butterfly

|
Wysłany: 2008-04-07, 17:24
|
|
|
W DC dostają oddziałdo niszczenia budynków i pojazdów Fire Dragon Squad oraz Harlequina - dowódcę zabijającego pocałunkiem:
Harlequin's Kiss
Does 4,000 damage to targeted unit and 200 damage to every surrounding unit in the area of effect.
hmm... pewnie nie można całować czołgów a szkoda |
|
|
|
 |
|
|