|
EC 2011 |
| Autor |
Wiadomość |
Klisza
Undercover Spy

|
Wysłany: 2011-11-13, 09:25
|
|
|
Poszliśmy wczoraj na kolacje wracamy a tu weryfikacja wyników. Fonq spadł w klasyfikacji na szczęście na ostatnie premiowane 40 miejsce. Turniej zajebiaszczy w sumie 183 graczy z 17 krajów.
Zwycięzcy dotychczasowych turniejów:
LCQ -????????
LEGENDARY VAMPIRE - IZI
DAY 1 - Węgier
SoD - Hiszpan
Poza D1 w każdym turnieju Polak w finale |
_________________ Ten post jest moją subiektywną opinią w tej chwili mimo chęci zachowania obiektywizmu. Nie może on służyć przeciwko mnie w następnych postach po tym terminie, gdyż zastrzegam sobie prawo zmiany poglądów bez podania przyczyny. |
|
|
|
 |
Klisza
Undercover Spy

|
Wysłany: 2011-11-14, 15:04
|
|
|
FCQ - Turniej który zostanie na zawsze w mojej pamięci, postanowiłem zagrać polityką.
W pierwszej grze Tup Dogi i Rock Catami na predziu - pierwszego Vampira wytoczyłem po godzinie gry, pierwszego poola straciłem po 1:15, pierwszą akcję zrobiłem po 1:20. Siłą woli dociągnąłem do Time Outu.
II gra
Na stole siedze po krosie z Oro czyli wszystko ustalone bierzemy polityką po 1 a później się zobaczy:]. Okazało się że na stole są 4 polityki z czego 3 na Ventrue na podobnych Vampirach. Jako jedyny miałem bleedującego predatora. Każda karta polityki wymagała 5 minutowej debaty pomiędzy 4 politykami. Stół ratował mi życie 3 razy dociągnąłem do Time Outu.
III gra
Siedzę po krosie z Zarazem który ma 1 GW 4 VP ale spieszy się na autobus do domu i nie może zostać na finał. Plan taki że on zjada preya, później ja cisnę przez cały stół. Z planów nic nie wyszło spadam 5 sekund przed time outem. Gdybym był ch... to bym opóźniał i znowu skończyło by się 0,5 zdobytym siła woli.
Każda z gier na tym turnieju to opis na 30 linijek więc tylko tak w skrócie resztę opowiem jak się spotkamy.
PS. Zmoras gdybyś pojechał to wierz mi ale takim deckiem jak masz spokojnie walnąłbyś niejeden stół. |
_________________ Ten post jest moją subiektywną opinią w tej chwili mimo chęci zachowania obiektywizmu. Nie może on służyć przeciwko mnie w następnych postach po tym terminie, gdyż zastrzegam sobie prawo zmiany poglądów bez podania przyczyny. |
|
|
|
 |
Kurzymiś
ODYN !!!

|
Wysłany: 2011-11-15, 11:49
|
|
|
No ja się już nie mogę doczekać relacji |
_________________ BLOOD FOR THE BLOOD GOD !!
SKULLS FOR THE SKULLTHRONE !!
(i wisienka na szczycie )

|
|
|
|
 |
Klisza
Undercover Spy

|
Wysłany: 2011-11-15, 11:55
|
|
|
Tutaj próbka:
Mój predator próbuje zagrać Ivory Bow, ja grając Imbuedami w odpowiedzi zagrywam Angel of Berlin i ekwipuję się w Ivory Bow. Akcja udana i mamy contest |
|
|
|
 |
Fon-Q
Darkness

|
Wysłany: 2011-11-15, 15:27
|
|
|
u mnie jesli chodzi o D2 to zle wybralem deka na gry i ostatecznie udalo mi sie zajac 28 miejsce a 183 graczy z calego swiata czyli chyba niejest zle. jesli chodzi o gry to w najblizszym czasie oroie jakies opisy z poszczegolnych dni. na razie zaczyna w koncu normalnie funkcjonowac po trezch dnia alkoholizacji i 5 nocach w ktorych lacznie przespalem moze z 20 godzin. tak jak kliszamowil. najlepsze relacje to wam opowiemy jak sie spotkamy na graniu.
wracajac z Wawy wyciagnalem jeden wniosek. im gram na wiekszej bani tym lepsze wyniki. nastepnym razem to wykorzystam. |
_________________ Death is the road to Awe |
|
|
|
 |
|
|