|
Galeria figurek |
| Autor |
Wiadomość |
Linfiriel
Bats and Butterfly

|
|
|
|
 |
Loboba

|
Wysłany: 2011-09-29, 14:44
|
|
|
W lesie muszą się chować harcownicy więc trzeba ze styropianu żeby wymodelować brzegi a na górze stawiać figurki cienki pomysł ale nie wiem jak można inaczej
Co do makiet to bardzo fajnie |
|
|
|
 |
Jacek_PL
Orkz Warboss

|
Wysłany: 2011-09-29, 15:03
|
|
|
Co do lasu, to zawsze jest patent z ruchomymi drzewami. Podstawkę pod las robisz na przykład z płyty papierowej (wisi ich teraz pełno na latarniach, więc nie ma kłopotu ze zdobyciem ), a drzewka mocujesz na jakiś niewielkich podstawkach i w ten sposób można je łatwo przesuwać tak aby wstawić figurki do lasu. Przykładowo na poniższym zdjęciu w prawym dolnym rogu
 |
_________________ Moje planszówki |
|
|
|
 |
Loboba

|
Wysłany: 2011-10-01, 17:27
|
|
|
Lasek taki sobie ale podoba mi się Pani na zdjęciu nr 16tym co to za postać ? Jeżeli chodzi o makiety to zamek/ wieża jest wypas |
|
|
|
 |
Jacek_PL
Orkz Warboss

|
Wysłany: 2011-10-02, 10:51
|
|
|
Co do postaci na zdjęciu nr 16 to nie mam pojęcia, początkowo autor zdjęcia twierdził że to Akkyshanka czyli mroczna elfka z Konfrontacji, jednak później ktoś to dementował że to zupełnie nie ma związku z Konfrontacją tylko pochodzi zupełnie innego projektu. Wieża to strasznie stara makieta, można było kiedyś takie kupić do sklejania i też uważam że jest bardzo fajna |
|
|
|
 |
Jacek_PL
Orkz Warboss

|
Wysłany: 2012-01-24, 20:37
|
|
|
Człowiek się trochę podciągnął w malowaniu to teraz trzeba się naumieć zdjęcia robić Z dziesięciu zdjęć tylko na jednym było cokolwiek widać, tak więc co prawda WIP ale oto mój gang do Malifaux:
Rasputina jest już ukończona, nad Golemem się jeszcze zastanawiam czy nie dodać więcej śniegu, natomiast Gaminy w konwencji B&W czyli tylko podkład zrobiony. |
|
|
|
 |
|
|