Strona Główna Częstochowska Fantastyka
Fantastyczne miejsce w sieci.

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

Poprzedni temat «» Następny temat
In a Mirror, Darkly or not In a Mirror, Darkly

Czy dodatek powienien się pojawić u nas jak najszybciej ?
Tak
14%
 14%  [ 1 ]
Nie
85%
 85%  [ 6 ]
Głosowań: 7
Wszystkich Głosów: 7

Autor Wiadomość
Jacek_PL 
Orkz Warboss

Wysłany: 2007-05-20, 11:28   In a Mirror, Darkly or not In a Mirror, Darkly

Przyglądając się spoilerom nowego dodatku, doszedłem do niepokojącego mnie wniosku - ten dodatek przewraca wiele spraw do góry nogami. Z drugiej strony tak naprawdę nie obeznaliśmy się dobrze jeszcze z dotychczasowymi dodatkami i dla tego mam taką propozycję może wstrzymać się na jakiś czas ze sprowadzeniem tego dodatku ? Co o tym myślicie ? Jeśli data wydania nie zostanie zmieniona (na razie są to tylko spekulacje) to dodatek mógłby się u nas pojawić pod koniec czerwca. Taki napór zresztą jest niewygodny dla wielu z nas, gramy dosyć rzadko i taka rotacja nie pozwala nawet na przetestowanie jakiś fajnych rozwiązań, z czego zamiast nowych decków modyfikuje się tylko stare.

Zapraszam więc do głosowania i dyskusji.

Toshiro 
Good Person

Wysłany: 2007-05-21, 20:13   

Ja jestem zdecydowanie za hamulcem.

Bez sensu jest sprowadzać displej jednego dodatku, a potem od razu następny - raz że nie da rady przetestować pomysłów, dwa - po prostu nie będziemy mieli szansy dostać wszystkie potrzebne karty. Już lepiej zamówmy więcej TAtV, bo to naprawdę dobry dodatek z dobrymi kartami (już nie wspominając ile z tych kart potrzebuję - dwa Cascade Virusy, i prawie wszystkie erkowe postaci do TOSa...) i każdy skorzysta jeśli będzie tych kart dużo.

greco 
Zajechamski

Wysłany: 2007-05-21, 21:20   

Mój głos na nie był dodany jako drugi. STOP, zwolnijmy. dajmy szansę komuś trafić dla mnie tego erkowego drona :twisted:

Lego 
Szotrab Kipank

Wysłany: 2007-05-21, 22:28   

Ja jestem za nie, prócz 1,2 kart nie widzę za bardzo tego dodatku jako "musisz mieć, jeżeli jesteś za Imperium" a nie mam jeszcze 2 erkowych Klingonów z poprzedniego - tych co ich wszyscy tak lubić będą (+2 do siły i + 2 do integrty :twisted: )

Drozdz 

Wysłany: 2007-05-22, 05:43   

Według mnie tatv był za szybko ale niech wam będzie in mirror darkly niech się stopnie

Odpowiedz do tematu