|
"Klub" gier bitewnych |
| Autor |
Wiadomość |
Loboba

|
|
|
|
 |
Lego
Szotrab Kipank

|
|
|
|
 |
Jacek_PL
Orkz Warboss

|
Wysłany: 2011-06-24, 21:21
|
|
|
Och jaki złośliwy ten nasz kolega
Niestety ja nie pomogę, bo nigdy nie grałem i raczej nie zamierzam grać w Warhammer Fantasy Battles (tak to się pisze ), obawiam się że na tym forum nawet jeśli ktoś gra to pewnie się nie ujawni, chociaż teraz można mi zrobić na złość |
_________________ Moje planszówki |
|
|
|
 |
Lego
Szotrab Kipank

|
|
|
|
 |
Loboba

|
|
|
|
 |
Linfiriel
Bats and Butterfly

|
Wysłany: 2011-06-26, 14:16
|
|
|
Ja mam armię do Leśnych Elfów na jakieś 3500, pomalowaną na ledwo ok 1000 (czemu Lego nie napisał, że ma potężne Imperium? W dodatku całe pomalowane). W zasadzie to mamy mało czasu, ale może udałoby się w wakacje jakiś wieczór znaleźć na małą partię? |
_________________ *Gra bardzo popularna wśród bogów, półbogów, demonów i innych nadprzyrodzonych istot, które lubią pytania w stylu "O Co W Tym Wszystkim Chodzi?" i "Do Czego To Dojdzie?" |
|
|
|
 |
Lego
Szotrab Kipank

|
|
|
|
 |
Loboba

|
|
|
|
 |
Lego
Szotrab Kipank

|
|
|
|
 |
Loboba

|
|
|
|
 |
Jacek_PL
Orkz Warboss

|
Wysłany: 2011-11-22, 18:22
|
|
|
Ponowna reaktywacja klubu gier bitewnych.
| Cytat: | !!! SPOTKANIE KLUBOWE 25 XI NA WSL na ulicy NADRZECZNEJ 7 W SALI 003 O 18.00 !!!
witam ponownie. wszystko jest dogadane na tip top, więc mogę zacząć słać konkrety. Otóż w najbliższy piątek 25 XI organizacyjne spotkanie klubowe jest i się nie odwołało Myślę, że z uwagi na osoby kończące pracę o 18 możemy spokojnie minimalnie przesunąć start imprezy i zacząć o 18.00. Także wszyscy którzy pracują do 18.00 jakby mogli zajrzeć na dosłownie kilka minut po pracy to byłoby rewelacyjnie. do omówienia oprócz samego funkcjonowania klubu mamy sprawę turnieju, zaplecza makietowo terenowego itd itp. Siedzieć nie będziemy nie wiadomo do której, ale pewnie godzinka spokojnie zleci.
Nasze spotkanie wyjątkowo odbędzie się nie na kopernika, gdzie nasz klub będzie miał siedzibę (salę już dostaliśmy, trzeba będzie w przyszłym tygodniu jakoś się dogadać, poprzenosić blaty, zobaczyć jak to wygląda itp.) tylko na ulicy NADRZECZNEJ 7 W SALI 003 O 18.00. w związku z tym na razie spotykamy się bez figurek, bo nie będzie na czym zagrać
Druga sprawa, którą również musimy obgadać to fakt, że będziemy musieli ustalić sobie inny dzień na spotkania klubowe. Będzie to albo wtorek albo czwartek (albo i wtorek i czwartek) z uwagi na to, że (teraz wielki uśmiech do Crane'a) szkoła na kopernika jest czynna nawet do 21,czyli będzie się dało rozegrać nawet jakieś dwie sensowne bitewki popołudniową porą, albo jedną porą wieczorną. Tylko żeby wszystko wystartowało musimy się spotkać w ten piątek.
pozdrawiam i zaprasza
Bombaj |
|
|
|
|
 |
Jacek_PL
Orkz Warboss

|
Wysłany: 2011-11-25, 22:39
|
|
|
Reaktywacja jak na razie przebiega pomyślnie, pierwsze normalne już spotkanie we wtorek 29 listopada od godziny 16.00 (do 20.00-20.30) w budynku WSL na ulicy Kopernika - dokładnie nie znam adresu (chociaż wiem gdzie to jest) i na razie nie wiem też jaki jest numer sali, ale jak coś to dajcie znać, a postaram się dowiedzieć dokładniej |
|
|
|
 |
|
|