|
Makiety |
| Autor |
Wiadomość |
Jacek_PL
Orkz Warboss

|
Wysłany: 2009-12-08, 20:42 Makiety
|
|
|
Ostatni stwierdziłem, że chyba na "starość" upadłem na głowę i nie chce mi się nic własnoręcznie "rzeźbić" (no dobra jedzenie jeszcze sobie potrafię przygotować). Zrobiłem dwa nawet ciekawe domki z kartonu, już miałem się wziąć za kartonowy cmentarz kiedy natrafiłem na makiety firmy Ziterdes i mi się odechciało. Jak się okazuje poza figurkami dla leniwych są także gotowe makiety dla leniwych i co gorsza całkiem ładne. Jeszcze nie wiem jak bardzo, bo dobre zdjęcia potrafią sprzedać wszystko, ale wygląda to dużo lepiej niż tereny które zakupiłem kiedyś z firmy SFan.pl. Oczywiście poza lepszym wyglądem jest też dużo "lepsza" cena, ale ja mam jakoś ostatnio słabość do tego żeby bitwy były toczone w ładnym otoczeniu i nabyłem sobie coś co nazywa się Kingscliff. |
_________________ Moje planszówki |
| Ostatnio zmieniony przez Jacek_PL 2009-12-10, 23:14, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
Lego
Szotrab Kipank

|
Wysłany: 2009-12-08, 22:46
|
|
|
Jak coś będziesz chciał, to mogę się pokusić o wykonanie - cena do uzgodnienia - przesyłka gratis
Jak tylko dostanę moje makiety od kumpla to zrobię zdjęcia, albo przyniosę |
|
|
|
 |
Jacek_PL
Orkz Warboss

|
Wysłany: 2009-12-09, 13:11
|
|
|
Właśnie odebrałem przesyłkę i powiem że zdjęcia nie kłamią co do tej makiety. Nie wiem Lego czy chciało by Ci się tak wyrzeźbić takie elementy ale chętnie najpierw zobaczę jakąś próbkę |
_________________ Moje planszówki |
|
|
|
 |
|
|