|
Nie wiem czy wszyscy widzieli |
| Autor |
Wiadomość |
Mukami
Tal Shiar Agent

|
|
|
|
 |
Jacek_PL
Orkz Warboss

|
|
|
|
 |
Toshiro
Good Person

|
Wysłany: 2006-06-24, 15:45
|
|
|
Dilemma jest z kosmosu! Lepsza ni? Pinned Down! Podoba mnie si? i na 100% wesz?aby do deku.
A tak w og?le, to te draftpacki to b?dzie co? takiego jak Fractured Time, taki "jakby-dodatek"? |
_________________ Ronin * Chasing a trail of smoke and reason |
|
|
|
 |
Jacek_PL
Orkz Warboss

|
Wysłany: 2006-06-24, 16:57
|
|
|
| Draft Pack-i to takie zestawy do gry draft, zawieraj? kilka booster?w (chyba 4) i kilka, kilkana?cie kart promo. B?d? chyba trzy rodzaje tych draft pack?w, ale co w nich b?dzie to trudno mi powiedzie?, na razie wiem tylko to co pokazali. |
|
|
|
 |
Mukami
Tal Shiar Agent

|
|
|
|
 |
Toshiro
Good Person

|
Wysłany: 2006-07-02, 12:01
|
|
|
Vendetta zamordzista. Tyle ?e Maquis tylko z nazwy . |
|
|
|
 |
Mukami
Tal Shiar Agent

|
|
|
|
 |
Mukami
Tal Shiar Agent

|
|
|
|
 |
Jacek_PL
Orkz Warboss

|
Wysłany: 2006-07-29, 02:32
|
|
|
Pokazali nowego Rikera (Willa oczywi?cie ) ma przyjemn? zdolno??, i tradycyjnie jest lekko przepakowany pod wzgledem skilli w stosunku do kosztu (chocia? tylko lekko). Kart? mo?na poogl?da? tutaj . Jedno trzeba przyzna? Decipherowi, ?e kolejne dodatki do Star Treka nie s? przepakowane - oczywi?cie ma?a dygresja "kolejne dodatki" kurna mogli by co? w ko?cu wyda?, bo Eneterpise Collectio do 1ed to nam tak bardzo si? "podoba" ... |
|
|
|
 |
Toshiro
Good Person

|
Wysłany: 2006-07-29, 10:47
|
|
|
No, akurat atrybuty 6-6-6 to nic druzgoc?cego na postaci za 3 (vide Shakaar, a Krim, Kira i podstawowy Riker s? nawet za 2, tak jak Tamal, chocia? on ma tylko 3 skille... czy ja schodz? z tematu? ). Zdolno?? jest niczego sobie, ale wydaje mi si?, ?e poza wspomnianym w artykule Rixxem Federacja nie ma za bardzo postaci z Leadership, kt?re lekk? r?k? mog? sobie rzuci? pod ko?a ?eby kogo? downloadn??... No i mo?e si? zdarzy? ?e nie b?dzie dw?ch kart na r?ce do zrzucenia, bo Escape, bo Counseling, itp, itp.
Ale og?lnie podoba mnie si?. No ale nie musz? wspomina?, ?e chcia?bym w Draft Packach zobaczy? w ko?cu jak?? now? posta? do Moich... Tuvok? Ech, marzenia... |
|
|
|
 |
greco
Zajechamski

|
Wysłany: 2006-07-29, 11:38
|
|
|
| A ja do swoich. Moglby byc nawet jakis malutki statek za 3 :] |
_________________ Supreme Commander of the Asgard Fleet |
|
|
|
 |
Jacek_PL
Orkz Warboss

|
Wysłany: 2006-08-04, 10:53
|
|
|
| No to ju? wiemy co znajdzie si? w draft pack-ach. B?d? ich trzy rodzaje i tak The Siege - Bajoranie, czyli Kira, Bareil Antos i Jadzia Dax w wersji Vedek-owej, plus jaki? ma?y stateczek Vedek Assembly Transport. Generations - jak sama nazwa wskazuje to Federacja b?dzie wi?c nowa wersja James T. Kirk, Jean-Luc Picard i Will T. Riker, plus oczywi?cie nowy USS Enterprise. Ostatni The Forge nawi?zuje do serialu Enterprise wi?c jak mo?na si? by?o spodziewa? mamy tu Jonathana Archera, T'Pol i Charlesa "Tripa" Tuckera i tak?e statek Enterprise (jeszcze bez USS). Dodatkowo w ka?dym paku b?dzie po misji i po dwie dilemmy w tym nowo pokazana, bardzo "asymilacyjna" (teraz ka?dy b?dzie si? m?g? przy odrobinie szcz??cia zabawi? w Borga) Bio-neural Computer Core. - przy okazji pod tym adresem jest w?a?nie spis kart z draft pack?w. |
|
|
|
 |
Jacek_PL
Orkz Warboss

|
Wysłany: 2006-08-31, 10:46
|
|
|
| Klingon?w co prawda ma?o ostatnio wida? ale ... nowy Worf i nowa Jadzia Dax |