|
Nowa Liga 2011 |
| Autor |
Wiadomość |
Juriman
Juri

|
Wysłany: 2011-09-05, 15:42 Nowa Liga 2011
|
|
|
| Chcialbym sie dowiedziec czy juz zaczelismy nowa lige, czy zaczniemy ja dopiero od pazdziernika? Jak narazie ustalilismy ze zmieniamy lokal na bar promenada, mam nadzieje, ze w piatek na turnieju cos ustalimy w tej sprawie lub na forum. Kwestia tyczyc sie rowniez nagrod oraz czy nadal chcemy draftowac battlepacki ze spaczenia? |
|
|
|
 |
Bestia

|
Wysłany: 2011-09-05, 16:30
|
|
|
| Misiek mówił, że zaczynamy ligę od października czy listopada (nie pamiętam dokładnie). Co do miejsca to następny turniej będzie w pubie "Oslo" przy ulicy Korczaka. W drafcie ma być Assault on Ulthuan jeśli zdąży dojść do Barda. |
_________________ "To the Dragon, the Empress grants the twin gifts of purpose and form, that they might never be without them." |
|
|
|
 |
Juriman
Juri

|
Wysłany: 2011-09-05, 19:04
|
|
|
| Wyjasni mi ktos czemu Oslo? Czemu wracamy do tego obrzydliwie drogiego lokalu? Naprawde jest duzo wiecej lepszych miejsc i szczerze zastanawialbym sie nawet bardziej nad biznes centrum niz Oslo. Juz nie mowiac o tym, ze wiekszosc graczy jest z polnocy i okolic (Ja, Czarny, Misiek, Drakull, Melman, Basia, Marian, Daniel, Kuba, Misiek nr 2, Judek, Marcin + na 100% ktos jeszcze- wiem ze nie wszyscy pojawiaja sie reguralnie, ale i tak reprezentacja Północy/Tysiąclecia zawsze sie pojawia). Pod papugami jest swietnie jezeli komus pub promenada tak bardzo nie przypadl do gustu. Poza tym mamy blisko do Barda, mozna zawsze dostosowac nagrody do poszczegolnych uczestników). |
|
|
|
 |
Bestia

|
Wysłany: 2011-09-05, 21:49
|
|
|
| Prawdę mówiąc mnie też średnio to odpowiada :P |
_________________ "To the Dragon, the Empress grants the twin gifts of purpose and form, that they might never be without them." |
|
|
|
 |
DavidLatham

|
Wysłany: 2011-09-05, 23:31
|
|
|
Jeśli chodzi o ligę to tak jak Bestia pisał od października. Na razie gramy for fun. A z tego co kojarzę to w listopadzie miałby się odbyć jakiś większy turniej.
Dalej jeśli idzie o miejsce to Bar Promenada byłby dobry, gdyby nie fakt, że po 20 robi się ciemno i ledwo co widać karty swoje, nie mówiąc o kartach przeciwnika, a gdy doda się jeszcze % to zaczyna robić się ciekawie . Z pod papugami może być problem z miejscem w mojej skromnej ocenie. BC też odpada bo ciężko będzie znaleźć tam bar wygodny do grania w większej ekipie i to jeszcze w piątek po południu.
Póki co proponuje się ustawić w Oslo w piątek, pomyśleć w między czasie nad miejscówką i wspólnie osiągnąć jakiś kompromis nad idealny miejsce do gry. |
|
|
|
 |
Marjan
Son of the Storm

|
Wysłany: 2011-09-06, 08:15
|
|
|
Ejjj miśki, nie da rady w "Na Promenadzie"? Nie żebym z lenistwa, ale po prostu z pracy mam bliżej i wcześniej będę |
_________________ I'm normally not a praying man, but if you're up there, please save me Superman.
 |
|
|
|
 |
Juriman
Juri

|
Wysłany: 2011-09-06, 16:12
|
|
|
| Ja bym sprobowal te papugi. Oprocz ogrodka, na ktorym jest oswietlenie jest jeszcze mozliwosc grania w srodku.. Ale skoro juz wszyscy nastawili sie w tym tygodniu na Oslo, to niech i tak bedzie.. |
|
|
|
 |
Marjan
Son of the Storm

|
Wysłany: 2011-09-06, 19:08
|
|
|
| O której się spotykacie? |
_________________ I'm normally not a praying man, but if you're up there, please save me Superman.
 |
|
|
|
 |
Bestia

|
Wysłany: 2011-09-06, 19:32
|
|
|
| Zapisy od 18.15, turniej zaczyna się 18.30l |
|
|
|
 |
miksan

|
Wysłany: 2011-09-08, 18:34
|
|
|
| Oslo godzina 18:30 Start , tak zostało ustalone po ostatnim turnieju. Na spokojnie trzeba przemyśleć propozycje, jesień zaatakowała stanowczo i my także musimy stanowczo zareagować na taki afront. |
|
|
|
 |
Marjan
Son of the Storm

|
Wysłany: 2011-09-09, 09:56
|
|
|
Mnie niestety nie będzie. Czekam na lepsze czasy (czytaj zmianę miejscówki ). |
 |
|
|
|
 |
DavidLatham

|
Wysłany: 2011-09-09, 23:55
|
|
|
| Póki co Oslo zostaje, przynajmniej na kolejne spotkanie. Wielu graczy się nie pojawiło, więc kwestia miejsca zostaje nadal otwarta. Jak macie jakieś propozycje które mogą nas pomieścić to dajcie znać. |
| Ostatnio zmieniony przez DavidLatham 2011-09-10, 10:33, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
Klisza
Undercover Spy

|
Wysłany: 2011-09-10, 09:12
|
|
|
| Juriman napisał/a: | | Wyjasni mi ktos czemu Oslo? Czemu wracamy do tego obrzydliwie drogiego lokalu? Naprawde jest duzo wiecej lepszych miejsc i szczerze zastanawialbym sie nawet bardziej nad biznes centrum niz Oslo. Juz nie mowiac o tym, ze wiekszosc graczy jest z polnocy i okolic (Ja, Czarny, Misiek, Drakull, Melman, Basia, Marian, Daniel, Kuba, Misiek nr 2, Judek, Marcin + na 100% ktos jeszcze- wiem ze nie wszyscy pojawiaja sie reguralnie, ale i tak reprezentacja Północy/Tysiąclecia zawsze sie pojawia). Pod papugami jest swietnie jezeli komus pub promenada tak bardzo nie przypadl do gustu. Poza tym mamy blisko do Barda, mozna zawsze dostosowac nagrody do poszczegolnych uczestników). |
Często gramy w Wampira w Oslo i nam ten lokal pasuje z kilku wzgledow. Na gorze zawsze jest jasno, w tygodniu mało kto tam siedzi max 6, 7 osób. Dojazd tez nie jest zły z tysiąca i północy. Ze niby drogo?? Za piwo z własnego browaru pszeniczne 6 pln - wiem ze w biedronce jest taniej, ale podejrzewam, ze jak idziecie w miasto w weekend to i tak wiecej kasy zostawiacie. Pod papugami jest mało miejsca w środku i jest ciemno, niedługo zlikwidują parasolki, a jeszcze jak traficie na jakiś mecz który leci w TV to juz wogole miejsca nie znajdziecie zeby usiasc. Jak juz wam tak bardzo zalezy na Tysiacu\Północy to ja na waszym miejscu spróbowałbym w Ambarasie. Pozdrawiam |
_________________ Ten post jest moją subiektywną opinią w tej chwili mimo chęci zachowania obiektywizmu. Nie może on służyć przeciwko mnie w następnych postach po tym terminie, gdyż zastrzegam sobie prawo zmiany poglądów bez podania przyczyny. |
|
|
|
 |
|
|