|
Planszówki do klubu |
| Autor |
Wiadomość |
Jacek_PL
Orkz Warboss

|
Wysłany: 2006-06-08, 22:23 Planszówki do klubu
|
|
|
Wiemy ju? co chcieliby niekt?rzy cz?onkowie klubu widzie? na "p??ce" z plansz?wkami i teraz taka nie?mia?a propozycja czy nie mo?na by?o by tej jednej najbardziej porz?danej ju? zakupi? ? Ja i Greco chcieli?my dzi? ui?ci? sk?adki ale nie by?o skarbnika wi?c pomy?leli?my, ?e nasze sk?adki mo?emy ui?ci? w postaci gry. Praktycznie zabraknie nam na to 30z? (gra Caylus kosztuje 130z?), ale to powiedzmy mog? si? wstrzyma? do ko?ca czerwca, kiedy to Dro?d?u zapowiedzia?, ?e te? jak?? sk?adk? wp?aci. Co wy na to ? Nie ma wybranej rady 5-ciu wi?c mo?e niech si? wypowiedz? cz?onkowie klubu. A pytanie pojawi?o si? bo razem z Greco zamierzamy sobie zakupi? gry w Rebelu (z okazji promocji i sporych obni?ek) i razem w sumie nic by nie by?o za przesy?k |
|
|
|
 |
Drozdz

|
Wysłany: 2006-06-08, 22:29
|
|
|
| Skoro jest wymieniana moja osoba to jak najbardziej jestem za. W sumie mo?e uda mi si? troche wcze?niej wszystko poza?atwia |
|
|
|
 |
zmorek
Bats & Butterfly

|
Wysłany: 2006-06-08, 22:41
|
|
|
Ja jako cz?onek z ramienia te? jestem za
Ja si? zapisa?em na razie na 1/2 roku, wi?c je?li wypowiadaj?cy si? wy?ej gentlemani planuj? si? zapisa? na ca?y rok, to chyba mamy enought $, a jesli nie - to faktycznie musimy poczeka? na dro?d?a
Oczywi?cie te? jestem jak najbardziej za Caylusem |
_________________ Allow me to google it for you, sire |
|
|
|
 |
Jacek_PL
Orkz Warboss

|
Wysłany: 2006-06-08, 23:02
|
|
|
To ju? tylko tak dla formalno?ci i zainteresowanych - Caylus po za instrukcj? nie posiada ?adnych element?w j?zykowych, a polska instrukcja jest wi?c nie b?dzie ?adnych k?opot?w.
A z czekaniem na Dro?d?a to ja mia?em na my?li siebie, tzn ja bym teraz za niego te 30 z? za?o?y?, a on odda?by mi pod koniec miesi?ca, a 20z? wp?aci? do klubu. |
|
|
|
 |
zuvik
turtle :)

|
Wysłany: 2006-06-09, 09:25
|
|
|
| Zmorek wplacil 30 zeta na klub wiec nie widze problemu finansowego :] Powiem Kamilowi zeby ci dal te 30 zloty jak wpadniesz do sklepu :] |
|
|
|
 |
Jacek_PL
Orkz Warboss

|
Wysłany: 2006-06-09, 09:52
|
|
|
Zuvik - zr?bmy tak jak napisa?em, ja poczekam te dwa-trzy tygodnie na kas? od Dro?d?a (b?dzie mia? wi?ksz? motywacj? do op?acenia sk?adki cz?onkowskiej ). Czyli co, my?l?, ?e mog? zam?wi? pierwsz? plansz?wk? do klubu.
PS. Gra prawdopodobnie dojdzie w poniedzia?ek, wi?c we wtorek mo?na si? szykowa? na partyjk? w Caylusa (ewnetualnie jak nam szybko p?jdzie to jeszcze w Carcassone ) |
|
|
|
 |
greco
Zajechamski

|
Wysłany: 2006-06-09, 12:03
|
|
|
| No ba, szczegolnie, ze bedzie tez prehistoryczna wersja Carcassonne ;] |
_________________ Supreme Commander of the Asgard Fleet |
|
|
|
 |
Jacek_PL
Orkz Warboss

|
Wysłany: 2007-03-29, 11:09
|
|
|
| Jako że sekcja planszówkowa jest najbardziej aktywna w klubie (oczywiście jest to moje subiektywne odczucie) pomyśleliśmy że powoli zbliża się czas kolejnych zakupów do klubu. Tym razem jesteśmy bardziej zgodni i wytypowaliśmy dwa tytuły: "Shogun" i "Eufrat i Tygrys". Shoguna akurat chwilowo nie ma, ale ponoć dodruk ma się pojawić już w kwietniu. I teraz najważniejsza sprawa, żeby kupić gry to trzeba oczywiście jakiś funduszy, obie te gry dadzą coś w okolicach 300zł. Więc czy są chętni do wcześniejszych składek klubowych ? Ja tak, bo w sumie tylko dwa miesiące wcześniej mi wyjdzie. |
|
|
|
 |
Drozdz

|
Wysłany: 2007-03-29, 13:41
|
|
|
| ja moge ale dopiero w kwietniu i to raczej w drugiej połowie |
|
|
|
 |
Rashkel

|
Wysłany: 2007-03-30, 18:30
|
|
|
| Ja chyba tez w sumie moge zaplacic wczesniej (bodajze miesiac mi zostal). |
|
|
|
 |
zuvik

|
Wysłany: 2007-03-30, 19:13
|
|
|
Co do mojej skladki to ja tez dopiero bede wyplacalny na koniec kwietnia(poczatek maja).
No i jest jeszcze jedna sprawa na ktora bym chcial zwrocic uwage. Wypadalo by zakupic te planszowki od naszego sklepu, w koncu w pelni korzystamy z uprzejmosci Tomasza |
|
|
|
 |
Jacek_PL
Orkz Warboss

|
Wysłany: 2007-03-30, 19:30
|
|
|
| zuvik napisał/a: | | Wypadalo by zakupic te planszowki od naszego sklepu, |
Jestem za, ale pod jednym warunkiem : żeby kupić te gry w sklepie to wypadało by żeby one się tam pojawiły Przy okazji warto by się dowiedzieć kiedy Shogun się pojawi w sprzedaży, to może poczekamy do końca kwietnia i kupimy obie pozycje. |
|
|
|
 |
zuvik

|
Wysłany: 2007-03-31, 16:47
|
|
|
Nie ma problemu zeby w sklepie zamowic Przynajmniej tak mi sie wydaje |
|
|
|
 |
Jacek_PL
Orkz Warboss

|
Wysłany: 2007-04-29, 12:05
|
|
|
No i kwiecień już prawie minął a Shoguna ani widu ani słychu. Nie wiem czy wstrzymać się jeszcze czy na razie brać ten "Tygrys i Eufrat", a Shogun może kiedyś dotrze ? Osobiście jestem za pierwszą opcją, bo chce sobie przy okazji zamówić inną planszówkę Właśnie jak by ktoś chciał coś jeszcze zamówić z planszówek to dawać info do mnie albo do Zuvika, czas jest myślę tak gdzieś do końca przyszłego tygodnia. |
|
|
|
 |
Jacek_PL
Orkz Warboss

|
Wysłany: 2007-07-13, 10:42
|
|
|
To wczoraj stanęło na tym, że kupujemy "Eufrat i Tygrys", w tym celu oczywiście szukamy sponsorów. Na chwilę obecną jest 5 osób i jedna być może, więc szukamy jeszcze jednej osoby bo gra kosztuje 140zł to by akurat wypadło po 20 zł na osobę. Żeby, nie powielać zadeklarowali się Zuvik, Greco, Cemzar, Sowa i ja, być może Drożdż (wiem że jest zainteresowany, ale na razie trudno z nim zagadać) no i brakuje nam właśnie jednej osoby. Mamy kandydata ale nie wiem czy nam da teraz znać, a może jednak ktoś inny jeszcze. |
|
|
|
 |
|
|