|
Promocje - sklepy internetowe |
| Autor |
Wiadomość |
Eldian

|
|
|
|
 |
zmorek
Bats & Butterfly

|
Wysłany: 2009-01-13, 20:26
|
|
|
| Cytat: |
Gry dla Graczy (Gamer's Games) - czyli gry trochę bardziej złożone, oryginalne, czasem trudniejsze - kierowane do tych, którzy już kilka pozycji mają już za sobą.
|
| Cytat: |
W wydaniu Catan Gallery Edition słynna obsypana nagrodami gra ulega uproszczeniu
|
hehe - niech żyje konsekwencja |
_________________ Allow me to google it for you, sire |
|
|
|
 |
Jacek_PL
Orkz Warboss

|
Wysłany: 2009-02-19, 15:15
|
|
|
Tak a propo promocji, jak może ktoś poluje na Pandemic |
|
|
|
 |
Eldian

|
Wysłany: 2009-02-19, 15:17
|
|
|
Taaa, ciekawa promocja Teoretycznie można czekać na spadnięcie ceny, ale może już sie ktoś znajdzie na to |
_________________ Mam: Osadnicy z Catanu + żeglarze, Carcassone (+2 dodatki), Manila, Stone Age, R4TG |
|
|
|
 |
Jacek_PL
Orkz Warboss

|
Wysłany: 2009-03-02, 12:22
|
|
|
Troszkę zmieniłem tytuł tego tematu, żeby można było powrzucać wszelkie promocje do jednego worka.
Dziś trochę promocji z
GryPlanszowe.pl. Z ciekawych pozycji to Niagara i Manila po 59zl, Alhambra i Metro po 49,90, Samurai za 66zł. Wersje co prawda niemieckie, ale z polskimi instrukcjami i niezależne językowo. |
|
|
|
 |
Eldian

|
|
|
|
 |
Jacek_PL
Orkz Warboss

|
Wysłany: 2009-03-06, 13:43
|
|
|
Tyle promocji, istna tragedia
Promocyjna przedsprzedaż polskiego wydania Pandemic, w tym sklepie jest jeszcze promocja na Czerwony Listopad, za 46,90.
Najgorsze, że promocje pojawiły się przed Pionkiem zanim zdążymy przetestować niektóre gry. |
|
|
|
 |
Jacek_PL
Orkz Warboss

|
Wysłany: 2009-03-11, 16:29
|
|
|
| Jeszcze promocja w sklepie Dragonus - jako bonus zamówione gry można odebrać na Pionku, nie płaci się wtedy za przesyłkę. |
|
|
|
 |
Eldian

|
|
|
|
 |
Jacek_PL
Orkz Warboss

|
Wysłany: 2009-09-06, 20:05
|
|
|
Przedsprzedaż dodruku (tak tak ) Chaos in the Old World w sklepie U Żyrfay - cena już dużo bardziej rozsądna |
|
|
|
 |
zmorek
Bats & Butterfly

|
Wysłany: 2009-09-06, 21:48
|
|
|
ale czy jest to sprawdzona żyrafa |
_________________ Allow me to google it for you, sire |
|
|
|
 |
Jacek_PL
Orkz Warboss

|
Wysłany: 2009-09-06, 22:01
|
|
|
| zmorek napisał/a: | ale czy jest to sprawdzona żyrafa |
Raczej tak, w sensie widziałem nawet właściciela na własne oczy |
|
|
|
 |
Jacek_PL
Orkz Warboss

|
Wysłany: 2009-09-14, 22:05
|
|
|
Kilka osób już co prawda wie o takowym sklepie, ale jeśli ktoś jeszcze nie wie to w Częstochowie na ul. Westerplatte 21 w blaszaku jest sklep z zabawkami i grami planszowymi. Co prawda jakiś gier pokroju ChitOW nie ma, ale jest sporo klasycznych gier logicznych i to po całkiem dobrych cenach np. Pylos za 89,90zł , Hive/Rój 53,90zł - takie przynajmniej mają na aukcjach na Allegro ale możliwy jest też odbiór osobisty więc w razie różnic cenowych można kupić na Allegro i odebrać w sklepie Ja o sklepie wiedziałem już jakiś czas, ale nie miałem jakoś przekonania żeby tam zajrzeć, ale po rekomendacji jakie udzielił DiaSan postanowiłem w najbliższą sobotę się tam pojawić, bo przyznam że szukam koszulek na karty do Ghost Stories w jakiś rozsądnych pieniądzach (tzn. bez przesyłki 10zł ) |
|
|
|
 |
DiaSan
Agnieszka i Karol

|
Wysłany: 2009-09-15, 10:05
|
|
|
Profil tego sklepiku to przede wszystkim - jak większości - zabawki i akcesoria dla małych dzieci. Zatrzęsienia nowości na Westerplatte nie mają i z moich rozmów z właścicielami raczej zbroić magazynu w takowe nie będą ... ale są w stanie ściągnąć na zamówienie (wcześniej dowiedzą się o cenę) daną pozycję i myślę, że akcesoria do gier również. Najwięcej topowych gier mają z Galakty, więc myślę że mają dobry kontakt z samym wydawnictwem lub hurtownią specjalizującą się w Galakcie i tego typu grach. Sami właściciele bardzo lubią gry logiczne i właśnie z tego powodu jest takowych całkiem sporo w sklepie.
Mi udało się tam nabyć Sabotażystę za 24,00 zł, Łowców Przygód (nieistniejącego już wyd. Lizardy) za 35,00 zł i trochę kolorowych fajnych K6. Ostatnio kupowaliśmy też Tybet na prezent, ale ceny nie pamiętam. Z tego co kojarzę to na półkach jeszcze leżą:
- Alhambra
- Drakon
- Metro
- Filary ziemi |
|
|
|
 |
Jacek_PL
Orkz Warboss

|
Wysłany: 2009-09-19, 21:00
|
|
|
Nawiedziłem dziś ten sklepik w blaszaku na Westerplatte i zrobił na mnie dosyć dobre wrażenie. Co prawda sklepik to dobre określenie i raczej trudno mu będzie konkurować ze sklepami internetowymi pod względem różnorodności gier i dodatków, ale mimo wszystko polecam, bo ceny są raczej dobre (jak na sklep stacjonarny to nawet bardzo dobre), a wbrew temu co napisał DiaSan to mnie wydaje się że gry to tak co najmniej 1/3 jak nie 1/2 towaru w sklepie. Jeśli miałbym strzelać to zaopatrzenie pochodzi z firmy G3, która detalicznie sprzedaje gry w sklepie gryplanszowe.pl, więc jeśli chce ktoś o coś spytać do sprowadzenia to oczywiście warto najpierw zobaczyć czy jest to dostępne w tej firmie (chyba że się mylę, co też może być prawdopodobne ) |
|
|
|
 |
|
|