|
Runewars |
| Autor |
Wiadomość |
KamC
Biały wilk

|
Wysłany: 2011-07-15, 12:57 Runewars
|
|
|
Ostatnimi czasu z Miksanem planujemy kupienie Runewars'a i jutro mam nadzieje faza planowania zmieni się w fazę kupowania a po jutrze może i nawet grania. Słyszałem o tej grze głównie pozytywy więc mam nadzieje że się nie rozczaruje. Myśle że skuszę się do napisania minirecenzji z jakimiś zdjęciami może po naszej grze. Jeśli potem ktoś byłby chętny do grania to z chęcią zagramy albo pożyczymy oczywiście.
P.S. Jak w złym miejscu założyłem temat to proszę o przeniesienie a jak nie to nie. |
_________________ "TERRIBLE, TERRIBLE DAMAGE! " |
|
|
|
 |
Jacek_PL
Orkz Warboss

|
Wysłany: 2011-07-15, 22:28
|
|
|
Nie wiem kiedy miałbym czas zagrać, ale bardzo bym chciał jak już zagracie chociaż raz to dajcie znać jak było - oczywiście po za tym że fajnie |
_________________ Moje planszówki |
|
|
|
 |
miksan

|
Wysłany: 2011-07-18, 13:07
|
|
|
Pierwsze wrażenia są jak najbardziej pozytywne, oczywiście namieszaliśmy w zasadach i troszkę rozgrywka była wypaczona lecz po przestudiowaniu instrukcji przez KamCa znamy nasze pomyłki i nie popełnimy je więcej lub też mam taką nadzieje :>
W najbliższym czasie przewiduje dalsze testowanie tego najnowszego nabytku. |
|
|
|
 |
Jacek_PL
Orkz Warboss

|
Wysłany: 2011-07-18, 13:35
|
|
|
| Ile czasu graliście ? Jakieś szacunki ile by się grało jak byście już znali zasady ? |
_________________ Moje planszówki |
|
|
|
 |
miksan

|
Wysłany: 2011-07-18, 14:20
|
|
|
hmm rozgrywka z setupem itd trwała z 4h biorąc pod uwagę drobne przerwy itd, Graliśmy tylko 4 lata a powinno się 6 wiec wydaje mi się ze na 3 graczy znając wszystkie zasady itd rozgrywka + setup by trwał w granicach 3 godzin, nie jestem w stanie oszacować czasu z 4 graczem może przyspieszyć bądź zwolnić rozrywkę i należy tę kwestie przetestować :>
Aha FAQ też wprowadza lekkie zmiany |
|
|
|
 |
KamC
Biały wilk

|
Wysłany: 2011-07-23, 09:52
|
|
|
| No cóż. Trzebaby zagrać jeszcze raz i dopiero coś więcej napisać. |
|
|
|
 |
miksan

|
Wysłany: 2011-07-23, 21:43
|
|
|
w tym tygodniu znaczy się poniedziałek - czwartek jestem chwilowo otwarty na propozycje grania |
|
|
|
 |
KamC
Biały wilk

|
Wysłany: 2011-07-24, 00:05
|
|
|
| W poniedziałek wychodzę na miasto by poznać nowe kobiety. Natomiast we wtorek czynię magię odczarowywania smoków i zdejmowania klątwy z TVNu. Środa, Czwartek nie wiem - zapytaj Gavrona bo on ma mieć praktyki jakoś teraz więc u niego krucho z czasem być może. |
|
|
|
 |
|
|