|
Sesje Młodego |
| Autor |
Wiadomość |
Urudin

|
Wysłany: 2010-09-17, 14:34
|
|
|
buahahahah Monastyr Młodego = fail
Anyway, piszę własny system fantasy-survivalowy i brakuje nam jednego, bądź dwóch graczy. Bierzemy tylko osoby >=17 |
|
|
|
 |
Ellayl

|
Wysłany: 2010-09-17, 14:49
|
|
|
| Cytat: | | Bierzemy tylko osoby >=17 |
Coś takiego! |
|
|
|
 |
Neli

|
Wysłany: 2010-09-17, 15:57
|
|
|
A ten survival na czym ma polegać? Jeśli postać przeżyje jedną sesję to już znaczy że jest się super hiper dobrym graczem? |
|
|
|
 |
Urudin

|
Wysłany: 2010-09-17, 16:08
|
|
|
| Ellayl napisał/a: | | Cytat: | | Bierzemy tylko osoby >=17 |
Coś takiego! |
No więcej dzieciuchów już nie bierzemy :>
| Cytat: | | A ten survival na czym ma polegać? Jeśli postać przeżyje jedną sesję to już znaczy że jest się super hiper dobrym graczem? Wink |
Gracze będą musieli się zorientować w sytuacji na nowy odkrytym kontynencie i często trzeba będzie przetrwać w dziczy, gdzie ugryzienie najmniejszego robala zabije ^^ |
|
|
|
 |
CI3SL4Q
Młody v1.0 ;)

|
Wysłany: 2010-09-17, 19:36
|
|
|
| Fail? Przeprowadziłem dwie kampanie, zbieram obecnie znajomych na kolejną, jedyne co mnie powstrzymuje to to że kumpel jest w szpitalu i nie chce zaczynać bez niego... |
|
 |
Neli

|
Wysłany: 2010-09-17, 20:36
|
|
|
A kim są twoi gracze, że się ośmielę zapytać? Bo niedługo wracam do Częstochowy |
|
|
|
 |
CI3SL4Q
Młody v1.0 ;)

|
Wysłany: 2010-09-17, 20:42
|
|
|
Głównie znajomi którzy chcieli zobaczyć co to rpg no i nie powiem - spodobało im się (a to że byli dobrzy i nieźle kombinowali to swoją drogą ) |
|
 |
Kurzymiś
ODYN !!!

|
Wysłany: 2010-09-19, 10:27
|
|
|
ludzie rpg ma bawic, uczyc,cieszyc a ja tu czytam
| Urudin napisał/a: | | buahahahah Monastyr Młodego = fail |
ja sie zaczynam zastanawiac to po co wy ze soba gracie.. zeby nizszosc intelektualna gm-a/gracza udowodnic i ta granica wieku..17+ co ci to niby dobrych graczy ma zapewniac.. rozmowy o ograniczeniach wiekowych sie w rpg odkad pamietam toczyly i wprowadzenie takowych to po pierwsze; czyste skurwysynstwo, po drugie; sposob zeby sie lansowac..slabe jednym slowem.. nie znam was w zasadzie nie wiem jakimi ludzmi jestescie ale czytajac ten temat wiem jedno..grac by mi sie w takim klimacie nie chcialo..
acha a jak by sie ktos pytal po co ten post napisalem to odpowiadam
1) bo moge
2) bo moze ktos gdzies kiedys wyciagnie z tego jakies wniaski i bedzie sie mu lepiej gralo.. |
_________________ BLOOD FOR THE BLOOD GOD !!
SKULLS FOR THE SKULLTHRONE !!
(i wisienka na szczycie )

|
|
|
|
 |
miksan

|
Wysłany: 2010-09-19, 14:19
|
|
|
@Kurzymiś Amen
Poza tym admini mogli by porządek zrobić bo Urudin strzelił boskiego trola oftopa .
Sesje Młodego są tematyką tego wątku i fajnie by było gdyby tak zostało
Za szerzenie braku tolerancji względem graczy 17 mniej jest zbrodnią na RPG . Właśnie Ci gracze wnoszą najwięcej do sesji chcąc się wykazać i nauczyć grać , jest to tylko moje prywatne zdanie oparte na wieloletnim doświadczeniu GM-a , więc nie napinać się i cieszyć ze są ludzie młodzi chcący grać i tworzyć coś bardzo fajnego |
|
|
|
 |
CI3SL4Q
Młody v1.0 ;)

|
Wysłany: 2010-09-19, 15:24
|
|
|
Nie wiem jak tam inni ale ja z RPG czerpię samą radość Nie chcieli ze mną grać mówiąc że monastyr jest d dupy to znalazłem innych graczy, kłócić się ani zmuszać innych nie będę. Takwięc niech dobrzy/źli panowie admini usuną offtopa a słowa kurzymiśa i miksana zostawią dla potomnych
Swoją droga można zamknąć już ten temat bo graczy mam z grona znajomych i nie potrzebuje forum do umawiania się na sesje/szukania graczy/itp |
|
 |
Jacek_PL
Orkz Warboss

|
Wysłany: 2010-09-19, 16:12
|
|
|
| CI3SL4Q napisał/a: | | Swoją droga można zamknąć już ten temat bo graczy mam z grona znajomych i nie potrzebuje forum do umawiania się na sesje/szukania graczy/itp |
Skoro temat i tak już jest martwy to po co go rozdzielać, zresztą nie bardzo wiem co tu wydzielić czy osobny temat "Dyskryminacja wiekowa w grach RPG" czy też "Sesje Urudina" bo wiedzę że on właśnie niejako zgłosił chęć poprowadzenia gry. W każdym razie na życzenie temat zamykam. |
_________________ Moje planszówki |
|
|
|
 |
|
|