|
Space Hulk |
| Autor |
Wiadomość |
Strategos
Strategos

|
|
|
|
 |
Jacek_PL
Orkz Warboss

|
Wysłany: 2009-08-18, 13:22
|
|
|
Gra była swego czasu wyśmienita, pamiętam jaką miałem radochę z tej gry. Teraz nie jestem aż tak entuzjastycznie nastawiony do takich odgrzewanych kotletów, nie wiem czy gra by mi się nadal podobała, człowiekowi mózg się lasuje od tych nowy gier . Nowa edycja wygląda niesamowicie, ja miałem akurat polską edycję SH która już wtedy wyglądał "trochę" gorzej od angielskiej, a przy tej wygląda jak tania chińska podróbka |
|
|
|
 |
Strategos
Strategos

|
Wysłany: 2009-08-18, 23:23
|
|
|
Ja już rączki zacieram. Zamówiłem dla siebie jeden egzemplarz jeszcze za nim nie pokazali więcej obrazków figurek. Gram w WH40K SPace MArines, więc dla mnie Space Hulk dla samych Terminatorów jest wart kupienia . |
_________________ Tanio, szybko, profesjonalnie - najlepsze zakupy w sklepie Strategos
http://sklepstrategos.pl |
|
|
|
 |
Jacek_PL
Orkz Warboss

|
Wysłany: 2009-08-19, 18:52
|
|
|
Widać, że w Games Workshop pracują nieźli pracownicy marketingu, umieją nakręcić hype na swoje gry Teraz pewnie co dwa trzy dni będzie jakiś news o SH, dziś np. pojawiły się artykuł o zawartości gry, opatrzony oczywiście ładnymi zdjęciami. Powiem, że gra będzie warta tych trzech stówek dla fanów figurek. Ciekawe jak będzie z grywalnością, czy coś pozmieniali w zasadach. |
|
|
|
 |
Strategos
Strategos

|
Wysłany: 2009-08-20, 15:58
|
|
|
Mam nadzieje, że to będzie szybka rozgrywka. Misji ma być 12. Fajne figurki, plansza to jest jedna sprawa, druga to klimat rozgrywki. Zobaczymy jak z tym będzie.
Zgadza się, nieźle nakręcają ludzi. Codziennie newsy dotyczące SH na ich stronie, ciekawe co dziś się pojawi. Codziennie dodają też nowy obrazek z figurką Terminatora i Genokrada na stronce samego produktu.
Podręczniki mają trochę stron, więc mam nadzieje, że nie pocisną kiły tak jak z Planetary Empires. |
_________________ Tanio, szybko, profesjonalnie - najlepsze zakupy w sklepie Strategos
http://sklepstrategos.pl |
|
|
|
 |
|
|