Strona Główna Częstochowska Fantastyka
Fantastyczne miejsce w sieci.

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

Poprzedni temat «» Następny temat
Spoiler Nieuchronne Miasto
Autor Wiadomość
Jarzynek 

Wysłany: 2011-09-28, 09:02   Spoiler Nieuchronne Miasto

Filmowy spoiler nowego dodatku:
http://www.youtube.com/watch?v=Q6khFOMdLpQ

Cykl zapowiada się bardzo innowacyjnie - pierwszy dodatek i już zaczynają grać lojalki i jednostki ( vide piraci i quest ). Dużo wsparcia dla nazw / traitów.

Imperialny rush i chaos koszący wsparcia - zobaczymy, czy da się tym grać, czy znowu chłopaki z FFG poszli na piwo zamiast testować karciochy i będą potrzebne restrykcje ;)

miksan 

Wysłany: 2011-09-28, 11:32   

Załamała mnie jednostka HE.... totalna porażka. Natomiast Manfred jest moim zdaniem Boski i jest finisherem dla Mila żeby zabić a nie przekręcić :) A co do Chaosu to dali dużo fajnych zabawek.
Jedyne co mnie irytuje to że dodają nowe keywordy, które tak naprawdę nic nie dodają (jak na razie)oprócz fluffu....

DavidLatham 

Wysłany: 2011-09-28, 18:29   

Co racja to racja HE dostały jak zwykle najciekawszą kartę :razz: . Za to imperium pomimo tego, że jedna karta, ale za to bardzo mi się podoba :twisted: . Jak dla mnie najciekawsza jest misja Chaosu, trzeba będzie kombinować :/. Faktycznie wiele zabawek dostał Chaos. Interesuje mnie jak one zostaną wykorzystane :???: ?

Jarzynek 

Wysłany: 2011-09-28, 22:39   

Chaos ma klęskę urodzaju ;) . A na serio, to dostał całkim nową, grywalną ( mam nadzieję ) strategię - samospaczenie. Mam nadzieję, że ten tor będzie utrzymany i w innych rasach i nawet HE dostaną coś, czym będą mogły grać ;)

Juriman 
Juri

Wysłany: 2011-10-04, 00:40   

Wysokie elfy beda grywalne za jakies 2 nowe cykle ;) Tak przy okazji jak tam idzie liga i ogolnie turnieje? Slyszalem ze ostatnio slabo.. Moze jakas akcje promocyjna w bardzie by sie zrobilo. Jak tylko bedzie podstawka, moznaby wystawic do pogrania i obejrzenia te wczesniej zlozone przeze mnie i pozostawione w bardzie podstawowe decki. Ja niestety jak narazie musze siedziec do listopada we wrocku, wiec pewnie dopiero przed swietami sie spotkamy. Mam nadzieje, ze bede mial jeszcze z kims grac :)

Odpowiedz do tematu