Strona Główna Częstochowska Fantastyka
Fantastyczne miejsce w sieci.

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: Jacek_PL
2011-09-16, 00:11
Sprzedaż - Warhammer Inwazja
Autor Wiadomość
Czarny 

Wysłany: 2011-09-16, 00:04   Sprzedaż - Warhammer Inwazja

Z braku czasu, chęci, pojawienia się innych zainteresowań (dopisz sobie to co chcesz) doszedłem do wniosku, że chyba pora sprzedać Inwazję, ponieważ gra nie sprawia mi już tyle przyjemności co kiedyś.

Jeżeli ktoś byłby zainteresowany to zapraszam do zapoznania się z kartami, należy ściągnąć plik i rozpakować.

http://wyslijto.pl/files/download/kchwn3te1a

Generalnie są tutaj 2 podstawki, wszystkie duże rozszerzenia, 3 pierwsze BP z cyklu Morrslieba. Jeśli chodzi o dwarfy, DE i Chaos to na pewno są BP z cyklu wrogów i spaczenia, a w kwestii Imperium to brakuje chyba tylko Panter z poprzednich cykli (no i ewentualnie trzeciej Vereny i woli z podstawki)

Najchętniej sprzedam jako całość, ale jeśli znajdzie się odpowiednia liczba osób, które będą chętne na poszczególne frakcje to mogę sprzedać na części.
Jak ktoś kupi całość to dorzucam 700 koszulek przeźroczystych, 100 koszulek z grafiką cthulhu, segregator z 15 koszulkami, magiczne pudełeczko na 3 decki (rękodzieło - zresztą pewnie wiecie jak wygląda), stolice (2 komplety) i żetony (na pewno 2 komplety, nie wiem czy nie 3). W przypadku sprzedaży na części podzielę jakoś tak, żeby każdy był zadowolony ;)

Cena jaka by mnie interesowała za całość to minimum 600zł, ewentualnie mogę przyjąć jakąś planszówkę, albo coś z armii demonów do battla.

Oferty proszę na składać na priva.

Temat przeniesiony do działu Bazar
Ostatnio zmieniony przez Jacek_PL 2011-09-16, 00:13, w całości zmieniany 1 raz  

Odpowiedz do tematu