|
Star Trek Online |
| Autor |
Wiadomość |
Jacek_PL
Orkz Warboss

|
Wysłany: 2012-02-12, 16:11
|
|
|
| Gra ktoś w to jeszcze ? Ostatnio zrobiłem ciekawą misję z "duchami", świetna była ta część gdzie spotykało się dr McCoya - słynne "I'm doctor, not an engineer" też padło. Jestem ciekaw czy ktoś to przeszedł bez strzelania do sojuszników, mnie się udawało dosyć długo, aż do momentu gdy znienacka z drzwi wysypała się na mnie cała drużyna ochrony. |
_________________ Moje planszówki |
|
|
|
 |
Kurzymiś
ODYN !!!

|
Wysłany: 2012-02-12, 21:50
|
|
|
przeszedłem ale nie próbowałem za bardzo nie strzelać do sojuszników generalnie to ja mam już stopień komandora i latam 3 statkiem Daj znać Jacku kiedy będzie cię można zastać to pogramy Udało mi się już nawet dodać Ciebie do przyjaciół |
_________________ BLOOD FOR THE BLOOD GOD !!
SKULLS FOR THE SKULLTHRONE !!
(i wisienka na szczycie )

|
|
|
|
 |
JużNazgul
kiedyś Nazgulik

|
Wysłany: 2012-02-14, 21:04
|
|
|
Ja póki co przerzuciłem się na Wiedźmina 2. Jak przejdę to powrócę do Star Treka pewnie |
_________________ Moja mała kolekcja
Niewola?
 |
|
|
|
 |
Jacek_PL
Orkz Warboss

|
Wysłany: 2012-02-15, 13:40
|
|
|
Dokopałem się wczoraj do możliwości grania "Klingonami", na szczęście dostaje się osobny slot na postać i nic nie trzeba dokupywać.
Co do wspólnego grania, to mnie się trudno zadeklarować, może w sobotę wieczorem. Proponuję wybrać się do systemu Defera na inwazję Borg albo na akcje z Mirror Universe w zależności co będzie akurat dostępne. |
|
|
|
 |
Jacek_PL
Orkz Warboss

|
Wysłany: 2012-03-03, 16:53
|
|
|
| Może ktoś byłby chętny dziś na obronę Defery przed Borgiem ? Inwazja zaczyna się o 21, jak by ktoś mnie szukał to przypominam moja postać to Emizee@kacej |
|
|
|
 |
greco
Zajechamski

|
Wysłany: 2012-03-05, 08:35
|
|
|
| ale lipa... nie można wybrać Borga ;p |
_________________ Supreme Commander of the Asgard Fleet |
|
|
|
 |
Lego
Szotrab Kipank

|
|
|
|
 |
Jacek_PL
Orkz Warboss

|
Wysłany: 2012-03-14, 14:45
|
|
|
| I jak tam latał już ktoś Odyseją ? Ja wczoraj robiłem pierwszy raz misję tym okrętem i jestem trochę zdegustowany, może jak bym napchał do niego więcej wyposażenia to byłby lepszy, ale generalnie jak dla mnie słaby. Przy okazji dowiedziałem się że jak się już się człowiek dochrapie togo wiceadmirała to nie zdobywa się punktów na skille, więc trzeba je mądrze rozdysponować, bo nie ma chyba darmowej możliwości resetowania. Teraz widzę że mam sporo niepotrzebnych umiejętności i mało dałem na te bardziej potrzebne. |
|
|
|
 |
Drozdz

|
Wysłany: 2012-03-29, 21:47
|
|
|
ja tam wolę statek z lower half upper admirala