Strona Główna Częstochowska Fantastyka
Fantastyczne miejsce w sieci.

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

Poprzedni temat «» Następny temat
Turniej o box Guildpact
Autor Wiadomość
B.O.B 
Born to play!!!!!

Wysłany: 2006-05-28, 13:15   Turniej o box Guildpact

A wiec sprawa wyglada nastepujaco.....Na turnieju stwia sie conajmniej pietnastu spragnionych
emocji graczy Mtg placa do kasy po 25 z? za start dostaja boostera.Nastepnie po 5 rundach swissa powstaje top 8 ktore rozgrywa pomiedzy soba gry o reszte boxa-proste... Data zostanie podana w najblizszym teriminie....A jeszcze jedno jezeli jakis gracz z poganskiej osady zwanej Radomskiem na odwage stawic czola elicie czestochowy to moze przyjechac w sumie ale zapewniam ze odjedzie pod tarcza albo nawet tercza mu nie zostanie :)Bless

zuvik 
turtle :)

Wysłany: 2006-06-04, 11:40   

Na ten turniej swoj przyjazd zapowiedzieli chlopaki z Radomska w sile 5 os?b. Mam nadzieje ze czestochowa sie zmoblizuje i pojawi sie conajmniej 10 osob :] A jest o co grac :]
Turniej obedzie sie w sobote dnia 10 czerwca. Serdecznie zapraszamy :]

CzOlG 
driM TM Player

Wysłany: 2006-06-09, 21:50   

Radomsko przyjedzie, o to si? nie b?jcie. Chyba ?e poci?g si? wykolei, to tylko nasze karty b?d? zbiera?. :P A co do tych tarcz, to lepiej szykujcie je ju?. :P
A tak na powa?nie, to mam nadziej? ?e si? jutro stawicie, bo mamy ochot? pogra? o co?. My?l?, ?e w wakacj? te? na turnieje magica znajdziemy czas, tak?e mo?liwe jest stawianie si? na wi?cej. :)
A z tym majem, to g?upio wysz?o, bo jeden za nas po?wiadczy?, a nawet nie m?g? jecha?. C??. :)
A, i jeszcze informacja z ostatniej chwili. Jeden z nas ma rajd w WoWie, Onyxia, i nie mo?e jecha?. C??, b?dzie offtankiem. ;)

Florek 

Wysłany: 2006-06-12, 20:48   

Jaki by? wynik tego turnieju. Chcia?bym wiedzie?, kto wygra? i jakie by?y kolejne miejsca no i kto czym gra?. Je?li mo?na prosi? of course 8)

eNIGGmA 

Wysłany: 2006-07-05, 08:05   

ohhhhhhhhhh Florku..........No wiadomo, ?e tylko Radomsko mog?o wygra? :twisted: (dok?adnie JA :oops: ).Ale turniej by? fajny, ch?tnie zagramy na kolejnym...

T 

Wysłany: 2006-08-15, 20:13   

eNIGGmA napisał/a:
ohhhhhhhhhh Florku..........No wiadomo, ?e tylko Radomsko mog?o wygra? :twisted: (dok?adnie JA :oops: ).Ale turniej by? fajny, ch?tnie zagramy na kolejnym...

Drogi Florku odpowiedz na to pytanie bylo oczywiste.
Nie od dzis wiadomo ze w woj. ?odzkim BA ! w ca?ej Polsce jest tylko jedna osoba ktora:
- wykreca pierwsze miejsca na turniejach bez zadnego wysi?ku
- jest perfekcyjnie ograna
- wie wszystko o formacie w ktorym gra
- jest skromna
- ranking dci przestal byc naliczany zeby innym dac szanse
- jak wchodzi na turniej to odrazu wszyscy bija sie tylko o drugie miejsce
- rozegral w zyciu tyle turniejow ze ciezko policzyc
- jest ogolnie boska i najlepsza na tym swiecie w mtg

o kim mowa ? oczywsicie o tak doskona?ym graczu jakim jest eNNIGmA

eNIGGmA 

Wysłany: 2006-08-16, 14:26   

Ej "T" czemu nie powiedzia?e?, ?e m?j pot leczy z raka??Albo, ?e gdy wchodz? gra? na turnieju to od razu s?dzia mi buty myje??Jeste? niedok?adny, tyle mog? powiedzie?.Przez takich ludzi jak ty wie?? o mnie sie nie rozniesie......shame on you...

A tamten tekst by? odpowiedzi? na wypowiedz B.O.Ba

"A jeszcze jedno jezeli jakis gracz z poganskiej osady zwanej Radomskiem na odwage stawic czola elicie czestochowy to moze przyjechac w sumie ale zapewniam ze odjedzie pod tarcza albo nawet tercza mu nie zostanie :) "

Dlatego wypowiedzia?em si? w taki spos?b, nie maj?c za cel urazi? Ciebi? lub kogo? innego .Ale je?li to tak odebra?e? to mi przykro, Ja napisa?em to chc?c pokaza?, ?e nigdy niczego nie mo?na by? pewnym bo zawsze jakis noobek mo?e wygra? (ja).Pokaza? pi?kno magica....

No ale mi?o mi, ?e tak w?a?nie o mnie my?lisz, to tak na marginesie...

T 

Wysłany: 2006-08-16, 18:23   

eNNIGma: Jestes za?osny ;/ - tylko tak mozna cie podsumowa

greco 
Zajechamski

Wysłany: 2006-08-16, 19:52   

Panowie obnizamy poziom testosteronu :!:

eNIGGmA 

Wysłany: 2006-08-16, 23:01   

Nie zamie?am si? z tob? k?uci? bo to nie ma sensu :) . ?arty odbierasz jakos tak do siebie, a gdy ktos Ci wyt?umaczy w jak duzym b??dzie jeste? to si? obrazasz, jak ma?e dziecko o zabawki w piaskownicy.....

Odpowiedz do tematu