Piątek to jest najgorszy termin jaki można sobie wymyślić... ehh ale może kiedyś zaglądne
Nie jesteś odosobniony w tym zdaniu, ale na chwilę obecną po prostu ustaliśmy na szybko, żeby zacząć się spotykać tak po prostu, myślę że za jakiś czas propozycja żeby np. raz, dwa razy w miesiącu zrobić spotkania w soboty zostanie przyjęta, szczególnie że argumentów przemawiających za sobotą jest całkiem sporo.
Czy w najbliższy piątek znajdzie się też miejsce dla mnie? Tak tylko zeby pooglądać jak gracie. Mam pewne doświadczenie w WFB (grałem dosyć często, ale armią kolegi :/).
Nota bene w jakie systemy jeszcze tam zamierzacie grać ?
Powiem, że nie wiem co będzie w piątek Jak tylko coś będę wiedział dokładniej to dam znać, tzn. spotkanie ma być tylko nie wiem czy to już będzie normalne granie itp. czy kolejne spotkanie organizacyjne. A grać będziemy w co popadnie tzn. większość ludzi z forum RyK to WFB, trochę WH40K i Lord of the Rings, będzie też pewnie ekipa od Konfrontacji innych atrakcji na razie bym się nie spodziewał. W każdym razie zapraszam.
Jesteśmy otwarci na każde systemy bitewne. Co do piątku wiem że ma być spotkanie. Niestety nie byłem na spotkaniu organizacyjnym więc o pewnych faktach mogę niemieć pojęcia. Ale staram się to nadrabiać.
Dobra jest już oficjalne potwierdzenie, pierwsze "normalne" spotkanie klubu odbędzie się 12 lutego od godziny 17,. Jeśli chodzi o mnie to postaram się wtedy być, bo niestety za tydzień chyba nie dam rady.
Chciałbym się zapytać, w której sali odbędzie się spotkanie ?
To jest dobre pytanie niestety z tego co wiem spotkania nie mają jakiejś stałej sali, jak chcesz to podam Ci numer na telefon któregoś z organizatorów, w ostateczności mój chociaż ja się pojawię dopiero ok 18.
Sala chwilowo nie jest stałym punktem spotkań RYK-u ale znając Panie z portierni w G2 to na pewno jak zapytasz to Cię zaprowadzą bądź wytłumaczą jak iść .
Jeśli ktoś nie zagląda na forum RyKu to takie info - w najbliższy piątek 26 lutego spotkania nie będzie, następne spotkanie 5 marca (mam nadzieję że nie znowu turniej, bo na razie więcej razy był turniej niż zwykłe spotkanie)
Tak generalnie, po wakacyjnej długiej przerwie klub znowu się reaktywował, tym razem w nowej lokalizacji, w Wyższej Szkole Lingwistycznej na ul.Kopernika 17/19/21, ten sam budynek co bank PeKaO. Pierwsze spotkanie odbyło się dziś, kolejne na razie, czyli do grudnia, będą w piątki, ale potem ponownie ma wskoczyć termin sobotni co akurat mnie cieszy.