Wysłany: 2007-12-12, 18:52 Turnieje gier bitewnych w sklepie Strateg
Pomyślałem, że pewnie turnieje bitewniaków będą się odbywać cyklicznie, to i łatwiej będzie sobie takie terminy sprawdzić w wydzielonym wątku, a nie wyskubywać z dyskusji o sklepie.
Tak więc w najbliższą niedzielę 16 grudnia odbędzie się mini turniej Warhammer 40 000. Wielkość armii 500 pkt, zasady patrolu. Wpisowe 10zł w całości przeznaczone na nagrody. Wszystko to oczywiście w sklepie Strateg Al.NMP 1. Jak tylko dowiem się o której godzinie ma się rozpocząć turniej to uzupełnię tę informację. Mam nadzieję że nic nie przekręciłem
Bardzo brakowalo takiego miejsca w czestochowie jezeli chodzi o systemy bitewne zwiazane w warhammerem gdyz mam armie Wysokich Elfow na jakies 10k pk. i nie mialem mozliwosci zagrania nimi... choc doszly mnie sluchy ze nie mozna grac figurkami swoimi tylko zaqpionymi na miejscu czy to prawda...?
Poziom: 19
HP: 15/798
2%
MP: 381/381
100%
EXP: 33/49
67%
Wysłany: 2008-01-21, 06:38
Z tego co wiem właściciele Stratega raczej nie spoglądają przychylnym okiem na ludzi co już mają armię. Ale wydaje mi się, że nie zaszkodzi spytać, a na turnieju to chyba pozwolą grać...